Контакти

Користете информацијата подолу за да стапите во контакт со нас.

Испратете ни порака

Ве молиме пополнете ги полињата подолу, и ние ќе отговориме најбрзо возможно.

Captcha verification

Нашите Адреси/Контакти

Адреса

h Ленинова 17/ кат 3, Струмица, Македонија
0 +389 70 253 350
1donevsr(at)hotmail.com